BANANA PANCAKE



• Bananpannkakor med färska hallon, kokos och kanadensisk lönnsirap •
En lyxfrukost för dagar man har tid och ork. De flesta som är bloggläsare har någon gång säkert stött på dessa bananpannkakor. Det påstås ofta att det är så enkelt och snabbt, men det är ju att ta i. Svinsvårt att hitta rätt värme så att de inte blir brända men samtidigt ofärdiga i mitten och tar visst tid. Speciellt frukost tycker jag ska gå svinfort att göra, men när man är två kan man passa på att göra något svårare än fil och flingor.
Mosa en banan och kläck i ett ägg per person. Vi hällde även i lite kokos och havregryn, vilket blev riktigt bra tycker jag! Sedan steker man dem som plättar i smör på medelhög värme, men ni får testa er fram. Bäst på detta är hallon, mera kokos och äkta kanadensisk lönnsirap.
Magdo
Collageappen heter 'Moldiv' :))
åhh gooott! jag förväntar mig ett lyxrätt nästa gång jag kommer på besök, din bacon med pasta kan slänga sig i väggen.
assåaså varför är det inte fullt av kommentarer på din blogg?? Folk borde vara extas över dina inlägg!!